Sunday, October 21, 2012

Of Hopes and Desires

Assalamualaikum :)

It's been awhile. Rindu kita tak? Ngee :3

Ini untuk motivasi diri. 

Sebenarnya, I tak tahu nak cerita apa ermm tapi hati ni terpanggil untuk update blog, harharhar. Rasa macam hari ni sweet sangat kalau update blog, harharhar. Okay stop. Sebenarnya lagi, sekarang I tengah relaks kat rumah padahal 2 hari lagi ada test MUET and a week or so, ada final exam. Rasa rasa nya dah boleh nampak masa depan yang gelap tu kalau cenggini perangaiya, tehee ♥

Disebabkan dah lama gila gila punya gila tak update, so hari ni, mari lah kita bersama sama cramp kan pelbagai cerita 2 bulan dalam satu entry, yeayy! Okay, sebenarnya lagi, tak ada kisah menarik pun tapi ada la sikit kot tapi tak berapa nak menarik tapi erm cerita je la tapi lagi macam malas pulak. *please put that stone down :p*

Mari kita mulakan dengan cerita yang paling penting kekononnya la. I kan rasa macam ughhh, duduk dalam penjara kat Matriks. Bila balik rumah, dapat surf Internet, rasa macam ahh heavens nyaaa. Then, tadi bukak Tumblr, korek balik gambar gambar EXO, huwaaa T^T rindu nak tengok mereka yang tough ketak macho cun cute ituuuu. Nanti kau. Cuti sem nanti, habis la kau. Duduk dalam bilik 2 minggu tak nak keluarrrr. Kau jaga kauuuuu ~

Seterusnya, Nana kan dapat SPA :D Happy untuk dia. Hari tu dia pergi interview, so I doakan dia dapat la walaupun hati ni sedih hanya Tuhan yang tahu cehh. Haha. Nana, nanti kita kerja satu hospital yeee *big grin* 

Erm, yang ni last session kot. Sesi meluahkan perasaan yang terbuku di hati, haha. Nampak tak? Nampak tak betapa fake nya ketawa tu? Hmm, ada sebabnyaaa. Ermm, why did I put so much hope? In the end, it hurts me back. Click. Stings. Sharp stab in the heart. Huwaaaa, tak suka la cenggini. Tak suka ulang pasal perasaan banyak banyak. Menyampah la kena layan perasaan sorang sorang. Huwaaaa :'( Kenapa jahat sangat? Tapi sebenarnya tak jahat. Baik. Baik sangat. Cuma kenapa buat macam ni? :( Sedih tahuuuu? 


Nasib baik ada dia, hee

bobble head Kyungsoo. Dang cute!

I'm still seeking for the true me. One day, insya Allah.

BYE!

p/s : Awak yang kat KL tuh, tak reti reti ke nak balik? :)