Sunday, July 15, 2012

Spazzing + Current's Hectic Life

Assalammualaikum and halluzzz dear friends *insertcutewavesgif*


First of allzzz, sangat sangat excited macam nak gila dah ni, tak sabar gila, sumpah tak sabar sangat sangat brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Okay, macam ni introduction nya. Pada satu malam yang sunyi, masa tengah baring dalam bilik, tiba tiba, farahin call. And dia pun macam 'aku ada benda nak bagitahu ni blahblahblah*takingat*blahblahblah. EXO ARE CONFIRMED FOR TO THE BEAUTIFUL YOU.' And I pun jerit dengan tersangat kuat sampai bilik depan pun boleh dengar. HAHHAA.

Lantak la kan. Asalkan aku bahagia. Ohhh, best sangat. Tak sabar sangat ^^ Serious tak sabar. Biar la dorang jadi background je ke apa ke, I tak kira. My Exo :') My babies <3~~ Dan dan, not to mention, my other boyfriend, Myungsoo aka L pun akan berlakon jugak dalam cerita tuh! DOUBLE CLOUD NINE BABEEEHHHHHH~~

Okay, Byha, cukup. Cukup. Relax. Breath. Ingat, awak nak exam lagi berapa minggu je ni. Haha. Tapi apa pun, hari hari yang dilalui semakin indah~ cehhh. Okay. Next section. Move on.

Matriculation's Life

Maaf la, tak boleh nak attach gambar. Gambar semua dekat handphone member, Alia and Wani, tak sempat nak cekup. Yang ada kat phone I ni pun gambar dengan Aizat -.-' tapi blurr je so tak payah la. Serious la cakap kan, hidup kat sini macam tak berapa nak tahu apa jadi kat luar. Kerja. Kerja. Kerja. Banyak gila kerja --' Nasib baik la Farahin sudi menelepong I untuk inform pape. Internet connection pun lambat macam siput babi je =oo=

Tapi best la. Roommate best. Classmates best. Pergi kuliah pun bersemangat je. Kalau dulu, paling malas nak pergi kuliah. Tapi sejak akhir-akhir ni, sejak dah angau ni, tak sabar nak pergi kuliah. Sebab masa kuliah je la dapat tengok dia. Dia tuh siapa hang tanya? Dia tuh ialah shhhhhh :"> Hari tuh, curi curi amik gambar dia masa pensyarah panggil depan.

Rasa macam nak tunjuk, tapi rasa macam malu je, tapi nak tunjuk jugak tapi tapi tapi segan la. OKAY GEDIK GILA. Biar la kan. Like I said, asalkan aku bahagia. So far, life is good. Kadang kadang rasa macam tension, homework banyak gila dengan nak study lagi. But when I look at the bright side, I rasa I dah berubah sikit kot. Haha. Alhamdulillah la. Teehee <3

The end.

My cutie pie. Get well soon, okay? Kita pun tengah demam ni :( 


Minggu depan dah nak puasa, so, Happy Al Mubarak. And wish me luck for my UPS :/ Bye!

p/s: Nama 'dia' start with huruf 'M' OuO