Wednesday, March 21, 2012

Terima Kasih, Ya Rabbi

Alhamdulillah. Aku bersyukur sangat-sangat dengan pemberianMu, Ya Allah.

I gembira sangat bila dapat tahu keputusan SPM tadi. Walaupun ada yang cakap, sayang gilaaaa, tapi I tetap bersyukur. Tak terkilan langsung. Insya allah, impian untuk jadi doktor akan tercapai suatu hari nanti. Insya allah.

Terima kasih kat mak dengan abah I. Terima kasih kat cikgu-cikgu yang ajar I walaupun I ni kat sekolah sifat malas tuh selalu sangat melekap. Terima kasih kat member-member yang tercinta, hehe. Sebab banyak tolong cek ni haaa.

Congrats untuk Farahin sebab pecah rekod sekolah wooot wooot. And untuk Nana, tahniah sayangku ^^ hihi. Tercapai apa yg kau hajati kan? ;D Untuk Fyra yang dapat sama result dengan I, sep sep akak ipar ku :p hehe. Raudhah and Zana, congrats jugakkk. Qila baby, Sue and Ieya, tahniah yeeee! Kecik and Qida jugakk. Koko Pinko yang hok ohh tuh pun. Najlaa, madu I tak datang tadi. Hmm, good luck la ye :p


Aku cinta mati dengan korang semuaaa <3 Good luck untuk apa pun haluan yang korang pilih

Okay lah. Bye. Nak lompat katil sampai patah. Hehe.


p/s : Saya rasa happy sangat bila awak tanya pasal result saya tadi >.< hehe