Tuesday, March 20, 2012

Anticipation. Nervous. Fear.

O Allah, may tomorrow brings rainbow for me and my parents

Rasa takut, berdebar, curious, dan sebagainya. Esok. Esok. Esok. Esok. Esok. Esok. Okay, sudah gila. Esok. Esok. Esok. The word keeps floating in my mind right now. Apa yang akan jadi esok? Nak expect apa esok? Serious I tak tahu. Hanya mampu berdoa yang I dapat apa yang I nak, apa yang parents I nak.

To all 94-lines, good luck ye. I tahu yuols pun cuak macam I jugak. Siapa yang tak cuak kan? Memang patut terjun laut la. Hehe. Nampak tak? Nampak tak? Itu ketawa gementar yang di buat-buat. Padahal, dalam hati ni haaa, dup dap dup dap.

Tapi, esok I dapat jumpa member semua. Best nyaaa. Tak sabar nyaaa. Rindu kat dorang semua, okaaay? Hok ohh! *tangankatbahu*

Hihi, post ni ditaip hanya untuk memenuhi masa lapang dan menenangkan hati yang berkecamuk resah ni. Cehh -..-

Okay bye. Bye Bye Bye.

MyungEun - the cold couple <3

p/s : Shut Up Flower Boy Band memang best gilaaa >.<