Friday, November 18, 2011

Because I'm A True Malaysian


Go Tigers! Go Tigers!

Hehe, semangat sukan sea dah masuk dah ni! So, malam tadi Harimau Malaya menangggg! Wuhuu. Happy dance! *nasib baik takde orang tengok -.-* I'm so proud :D Habis terdiam terus penyokong Indonesia kat dalam stadium tuh. HAHA Padan mukaaaa! Padan mukaaa! Kekeke *jelir lidah*

Tapi memang patut pun kena padan muka. Kahkahkah. Kalau uols baca dekat news, atlet kita kena 'layan' kaw-kaw punya. Sabar je lah kan. I bangga betul dengan dorang sumeee especially sukan terjun. Atlet Malaysia jjang!


GO MALAYSIA!!
I'M SUPPORTING FROM HERE!!
WIN GOLD MEDALS!!


Spm : Minggu pertama, DONE
Adik I dapat 3A 2B, hehe. Congrats, gemok!

p/s : Kau, kau, kau kan anak emas dia. Aku tahu lah :)