Monday, August 15, 2011

Seoul, Infinitely Yours


Ruffneckz in the house, y'all!

Hello world :D

Sudah lama kita tak bersua kan? Hehe. Apa tujuan post kali ni? Dah puas tatap gambar kat atas tuh tak? Dahh? Okey, bagus. Saja je nak bagitahu, untuk sesiapa yang ada tengok K-Pop Hitz Talent Show, ini la pemenangnya! And and and, dorang dapat pergi KOREA. I repeat, KOREA. Seoul, Korea :O Best kan? Hari tuh I tengok kat Hitz.tv, OMG! Memang fun gila.

Dorang dapat jumpa Miss A, face to face tahu tak?! Dorang dapat tengok CN Blue and Hyuna rehearsal LIVE lagi tuh. Dorang dapat shake hand dengan MBLAQ. Untung gila kan? No kidding, memang best gila bila tengok. I duduk depan tv, gigit jari je ==' *ehlupakitapuasahehe* I tak tahu nak cerita macam mana lagi. Korang korang korang pergi on tv, tekan 705, tengok dengan tekun ye! Itu pun kalau ada siaran sekarang, haha.




Satu hari nanti, I akan sampai sini dengan Nana, Farahin dan Hafirah. Insya allah


p/s : How are you dear? Tak lupa kat saya kan? :)