Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya




Selamat Hari Raya. Makin galak ucapan itu diperdengarkan. Amboi :D Bahasaa~ Okey okey, sambung. Tadi kat sekolah, sebelum balik, kami diminta beratur di tapak perhimpunan dan bersalam-salaman, aduhh, nostalgik sungguh! Yelahh, tahun ni la tahun last I dapat merasa macam ni sob sob :'( Tahun depan takde lagi dah. Nehi nehi *gelengkepala*

Jadi hari ni, ucapan Selamat Hari Raya tuh sangat 'bermakna' bagi I. Kenapa? Pergi lah tanya kengkawan I, hehe. Ade laa~ Ade laa~ *tangankatmuka,badanbergoyang-goyangan* Sudah sudah, cukup lah goyangkan badan tuh byha! :) Ni I nak tanya ni, baju warna apa kak oi? I tahun ni kalerful tau. Hahaha. Ade orang tuh, tahun ni dia raya dengan kekasih hati jiwa raga sehidup semati dia. Hmm, kemain suka lagi kau eh :p


Misi I bulan nak raya ni, serang rumah kengkawan satu satu leewwww. Kikikikiki~



Tapi apa yang penting? Duit raya :D okay, berangan kuat ni, tak sedar ke awak tuh dah tua bangka Byha? Ye, saya sedar T_________T Lepas cuti ni, I ada trial SPM. Haa, terkejut besau kau jah! Baru tahu. Hehe. Kepada sesiapa yang menghadapi exam lepas raya ni, I ucapkan semoga berjaya membaca buku sambil makan maruku. Termasuk lah, junior-junior I, yang form 3 tuh, jangan lupa, nanti kita exam sesama tau wakkk~


Hmm, I la yang kat atas tuh, cun tak? :3
K la, bye. Nak pergi Taman Cempaka, kita shopping ^^

p/s : Hari ni I rasa HAPPY sangat :D