Thursday, August 4, 2011

I Can't Take It Anymore



Kenapa dunia, kenapa? :/


Hari pertama, 'closed'. Takpe byha, esok boleh cuba lagi. Ni kau buka malam, memang la tak dapat. Hari kedua, 'closed'. Hmm, mungkin ramai yang nak cuba, esok ada byha. Hari ketiga, 'closed'. Haihh, lepas sahur ni aku buka, apasal tak dapat jugak? Esok boleh kan? :) Hari keempat, 'closed'.
NI YANG NAK BENGANG NI, NI YANG NAK LEMPAR NOTEBOOK NI. Ehh copp! Byhaaa, awak puasa. Sabar ye, sabar :'(



Terima kasih sudi baca mukadimah di atas. Kepada yang tak tahu apa tuh Pottermore, pergi google sendiri, hakhak. Tapi yang pasti, website ni akan dibuka secara besar-besaran pada bulan Oktober. Tapi tapi, jangan gelojoh, jangan nangis dulu, ada lagi ni. Hanya beberapa orang yang 'bertuah' sahaja dapat log in lebih awal. Dan, anda anda anda semua, nampak tak gambar tuh? Nampak kan? Ye, tuah tidak menyebelahi I*pokerface*

*nakhentakkepalakatdindingbolehtak? T_____T

Hikhik. Takpe, takpe, I sabar. Ada lagi 3 hari ni. Jangan give-up byhaa :D kekeke.
K dah bye :D

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, nanti dulu. Jangan byebye dulu la. Lupa pulak nak inform. Minggu depan ada UP2. Ye, I sangat happy. Tak nampak ke I senyum sampai nak tersiat mulut, tak nampak ke I melompat atas katil sampai kepala terhantuk, tak nampak keeee? Haha, okey, ini hanya khayalan semata-mata. Mental I sudah tak stabil, wayar sudah senget akibat terlalu lama sangat mengadap buku *ELEH BYHAA AWAK TIPU KANNN?* Hakhakhak, ye, I tipu. Tak pernah pun nak mengadap buku, mengadap notebook sambil buku diletak di tepi ade lah. HAHA

Titew dah tertinggal 2 episod Gossip Girl, cemana ni? >.<

K dah bye. Okey, kali ni betul, tak tipu. ADIOS AMIGOS.

p/s : Kelam-kabut je kan post ni -..-