Wednesday, July 20, 2011

Chelsea, Make It A Blue Day

C to the H to the E to the L to the S to the E to the A
CHELSEA!!

hihohihohiho. Excited ni :3 excitednyaaa. Tak sabar ni :3 tak sabarnyaaa. 21 Julai, bersamaan esok malam, akan berlaku satu perlawanan epik antara Chelsea and HM, I repeat EPIC. Hehe. Biru hitam kuning biru hitam kuning. I tak tahu astro akan tayangkan ke tak, sebab masa HM lawan Arsenal, tak de, tapi masa lawan Liverpool ada pulak. Mintak mintak la ada tayangkan. I nak tengok ni >.< Dah la tak dapat pergi tengok dekat dekat, terpaksa la tengok dekat TV je.

Semalam buka surat khabar je nampak gambar Lampard sampai kat KLIA :O Sumpah tak sabar gila nak tengok dorang main. Eh wait wait. Ehem. Sebelum orang panggil I pengkhianat or traitor or whatever, I nak clarify something. I'm gonna support both HM and Chelsea, tapi *cough cough* yg biru tuh *cough cough* lebih sikit, HAHA. Jangan la, jangan la. TOLONG LAH JANGAN. JANGAN BALING BOM KAT SAYA. Okay, melebih bebenau ni.



Dah lama tak tengok muka abang ni, kekeke~

Hehe, kita jumpa malam besok. Muahahaha. K dah bye.

p/s: Malas nya nak layan karenah kau yg FAKE tuh :D