Thursday, June 23, 2011

Terima kasih dah susahkan hidup aku


UP2 - Bulan Julai
SPM Trial - Bulan September

SPM - Bulan November

Dari dulu sampai sekarang, tak habes habes kau nak menyusahkan hidup aku kan :/ Haihh, dengan syllabus yang berlambak tak habes lagi. Dengan Form 4 punya chapters nak kena cover. Ini lah padahnya. Dah lambat baru nak sedar. Dulu kemain enjoy lagi kan? Huuhaa sane, huuhaa sini. Padan muka.


A: Awak tengah buat apa tuh byha?
B: Tengah online Fb sambil update blog sambil roger Tumblr sambil layan Youtube.
A: Pekse dah nak dekat. Tak reti reti ke nak belajar? Tak reti reti ke nak insaf? Nanti tahun depan tahu pulak nak menangis memekak terlolong, menyesal. Dah terlambat.

*Ini hanya perbualan bersama imaginary friend saya

Qua sera sera, what will be will be

Karangan menunggu, bye bye

p/s: Oh! My School dah habis :'(