Thursday, June 2, 2011

Just A Liberty Walk

*background music lagu 'Almost Paradise'. Adik tengah tengok BOF.

Hai. Apa khabar? Sihat? Best ke cuti? Tahu la dia dapat cuti kita idok dapat. Takpe, I tinggal lagi sehari je nak dapat cuti. Tunggu je la, haha. Tadi datang sekolah, ada 'Team Coaching'. Cehhh, hebat tak nama dia? Biasalah, Kak Nor yang bagi~ Tadi kami belajar subjek Sejarah and PAI. Duduk dalam surau selama 3 jam per subject, continuously. Bayangkan lah, betapa sakitnya pinggang dan tulang belakang I. Tapi, seb baik, masa slot Sejarah, ada aktiviti pembentangan. Dapat lah merenggang-renggang kan badan sambil beramal jadi tukang kacau dengan Nana. Dengan siapa lagi kan.

Masa PAI dah mula dah nak rasa mengantuk. Penceramah dari luar yang bagi ceramah. Tapi, dapat tips-tips nak jawab soalan, dapat motivasi nak belajar *jangan lah macam ye ye bak kata nana* Kesimpulannya, kahadiran I dekat sekolah, berbaloi lah sebab tadi baru je habis kemas meja belajar. Kekononnya nak mula belajar la neh, kekekeke. Okeylah, tak de maknanya. Penyakit malas I sukar diubati. Jangan harap lah, sekejap je rajin-rajin neh. Lepas tuh, mula balik. Bila exam, baru tahu nak menyesal.

Followers ke silent readers ke ape ke, doakan lah I berubah menjadi rajin ye. HAHA. I nak enjoy cuti sekolah neh. Cuti sekolah pertengahan tahun yang terakhir. You know what they say, enjoy it while u still can. Oh, baru teringat! Sekarang neh kita layan cerita 'Romance Town' dekat KBS tuh haaaa. Baru episod satu and heroin dia cute sangat. Kita suka kita suka. Hehe. Nak tengok cover promo dia tak? Amek lah amek lah. Nahhh :-




Padam muka dapat gambar kecik, pergilah google sendiri pemalas. HAHAHAHA. Kbye :-p

p/s: I miss seeing Miley Cyrus :'(