Saturday, June 18, 2011

The Boy Who Lived


Jolla. Eh? Salah. Holla :) Kekeke. Tak faham? Takpe, tak payah faham. Erm. Dah lama tak menaip macam ni. Busy la kata kan. I masuk koir -..- HAHA. Okey, I tahu I tak reti nyanyi, so, belasah je la kann. Yang lain pun lebih kurang sama je, mcm tongkang pecah. Okeyla, kalau nak tahu, minggu ini ialah minggu 'Saya dapat'.



-Saya dapat keputusan Mid-term exam yang sangat hancussss
-Saya dapat tengok trailer HP 7 Part 2
-Saya dapat tahu yang saya boleh menyanyi koir
-Saya dapat makan kek free cikgu bagi
-Saya dapat Netbook 1Malaysia tak? Saya tak tahu la, tapi saya harap saya dapat :D



Inilah nama nya ringkasan. Macam yang kita selalu buat time Form 3 tuh. Ingat I dah lupa ke? Ceh, I ingat lagi okey? Okey? Okey? I tak setua tuh untuk lupa apa yang berlaku 2 tahun lalu, okey? Okey? Okey? Okey, I'm getting a little annoying.

Bulan tujuhhhhhhh! Tak sabar nyaaa! The last chapter of a world-phenomenon. Siapa nak ikut tengok bulan tujuh nanti, angkat ketiak sekarang! Meh la kita sesak sesak kan wayang tuh. Jangan beli cd cetak rompak, cd lanun ke hapee. Mesti tengok kat wayang. Jangan lupa pakai kostum Dobby ke, pakai topi Dumbledore ke, atau pakai wig macam Snape, cool story bro B)