Sunday, May 22, 2011

I Must Love You This Much

Hai semua :) Esok I ada paper AddMath, killer subject. Minggu exam ni sangat sangat memenatkan. Rasa macam nak give up pun ada. Untuk exam kali ni, I tak expect markah yang tinggi melambung macam sebelum neh. Mungkin akan ada banyak warna merah yang menghantui kertas peperiksaan I. Dalam kekalutan yang macam taik ni, I pun try la tengok drama KBS 'You're Beautiful'. Memang best laa. Hilang tension, formula, facts, semua. Rasa lega sangat. Heroin dia cute gilaaaaa. Siapa tak tengok memang rugi, okay? Haha.


Haaaa, ini kalau siapa tak tahu, memang duduk dalam tempayan la. 'Boys Over Flower'. Drama ni meletup-letup kot! Layan OST dia segala bagai. I dah banyak kali ulang tayang cerita neh kat komputer I, haha. Even kat chanel 391 pun dia nak ulang balik drama ni. Nampak kan? Nampak kan? Nampak kan? Betapa famous nya drama ni? Jadi, untuk calon Spm, Pm-arghh, Upsr, budak tadika ke, tengok la drama ni. Memang mujarab, dapat hilangkan rasa tension. Fyka Mohamed yang hot tuh pun layan drama ni tau! Okay la, wish me luck eh? -____________-'

p/s: Takziah buat waris mangsa tanah runtuh Ulu Langat, Selangor