Tuesday, March 29, 2011

Happy Days Are Here Again




Ini semua Suyyi punya pasal -.-' Dari tadi tak habis habis jerit 'Sucker Punch' 'Sucker Punch'. *aku tahu la weh =.=* Nak tengok tak? Nak tengok tak? Jom lah. Jom lah. Haha. Nasib malang betul. Time cerita banyak yang best keluar kat wayang, duit takdak pulokkk. Lepas tuh, Nana, budak yang dah bebas tangan rasa seperti nak terbang tuh, ajak shopping. zzZZzz. Apa neh weh? Semua nak mendera I. I tengah kering neh. :( Ehem, apa lagi? Tak reti reti ke nak sedekah kan duit sikit? Bantu-membantu neh amalan mulia :) Okey.

Kepada emak yang disayangi. Anakanda neh sangat kasihan. Tolonglah emak. Bagi lah duit belanja lebih sikit eh? Emak kan lawa, lemah lembut, sopan santun, bergaya habis! Duit tuh letak dalam laci macam biasa tau? Okey BYE

p/s: orang tak dok idea macam neh la -_-